Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkanaletut ihanalla fetatäytteellä

30 min

Aurinkoiset porkkanaletut maistuvat kaikille! Letut käyvät ateriasta, kun tarjoat niiden kanssa erilaisia lisukkeita. Tee porkkanasose lettuihin itse tai osta se vihannesosaston kylmäaltaasta.

15.5.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
porkkanasosetta (5 dl)
2
kananmunaa
5 dl
maitoa tai kaurajuomaa
2 dl
ohrajauhoja
1 ½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
juoksevaa margariinia tai voisulaa tai rypsiöljyä (50 g)
½–1 tl
suolaa
(1 tl kuivattua tai 1 rkl tuoretta rakuunaa tai kirveliä)
Paistamiseen
juoksevaa margariinia (tai rypsiöljyä)
Lisäksi
100 g
raejuustoa tai fetaa
2 dl
paksua jugurttia tai smetanaa
½
kurkku
2
suolakurkkua
1
pieni punasipuli
mustapippuria

Porkkanaletut ja fetatäyte – ohje:

  1. Jos teet porkkanasoseen itse, anna soseen jäähtyä ennen kuin sekoitat taikinan. Yhdistä kulhossa kaikki taikinan raaka-aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota 15–30 minuuttia.
  2. Kuumenna paistin- tai lettupannu ja kuumenna siinä valitsemasi rasva. Paista porkkanaletut. 
  3. Jaa kulhoihin sopivia lisäkkeitä. Murusta fetaa, kuutioi kurkkuja ja hienonna punasipulia. Nosta porkkanaletut ja kulhot pöytään. Jokainen voi valita haluamansa lisukkeen kulhoista.

Vinkit!

  • Samalla idealla voit valmistaa letut (valmiista) punajuurisoseesta. Punajuuren kaveriksi sopii yrteistä timjami.
  • Katso myös pinaattilettujen resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt