3,8(204)
Pinaattiletut – koko perheen rakastama resepti
Kasvis
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Pinaattiletut ovat ikisuosikki. Ne maistuvat mainiosti myös lapsille. Paista pinaattiletut pannulla öljyn ja voin seoksessa, niin saat niihin rapeat pitsireunat.
16.10.2012
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
8 kpl
Pinaattiletut
1 ps (150 g)pakastepinaattia
5 dlmaitoa
2kananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
½ tlsuolaa
voita ja rypsiöljyä paistamiseen

Pinaattiletut – ohje:

  1. Sulata pinaatti huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla.
  2. Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään ja anna taikinan tekeytyä 15–30 minuuttia.
  3. Kuumenna paistinpannulla nokare voita ja tilkka öljyä. Kun voi on sulanut ja sen vaahto alkaa laskeutua, kaada pannulle kauhallinen taikinaa.
  4. Paista pinaattiletut molemmin puolin ruskean rapeiksi. Lisää rasvaa tarvittaessa.

Vinkki!

Kun käytät pinaattilettujen paistamisessa sekä voita että öljyä, saat hyödynnettyä molempien rasvojen parhaat puolet. Voista tulee runsaasti makua ja sen reaktioista on helppo lukea paistinpannun lämpötila. Öljy puolestaan kestää kuumempia lämpötiloja eikä pala kuten voi.

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo