Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaattiletut – koko perheen rakastama resepti

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Pinaattiletut ovat ikisuosikki. Ne maistuvat mainiosti myös lapsille. Paista pinaattiletut pannulla öljyn ja voin seoksessa, niin saat niihin rapeat pitsireunat.

16.10.2012
Reseptin ainekset
8 kpl
Pinaattiletut
1 ps (150 g)
pakastepinaattia
5 dl
maitoa
2
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
voita ja rypsiöljyä paistamiseen

Pinaattiletut – ohje:

  1. Sulata pinaatti huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla.
  2. Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään ja anna taikinan tekeytyä 15–30 minuuttia.
  3. Kuumenna paistinpannulla nokare voita ja tilkka öljyä. Kun voi on sulanut ja sen vaahto alkaa laskeutua, kaada pannulle kauhallinen taikinaa.
  4. Paista pinaattiletut molemmin puolin ruskean rapeiksi. Lisää rasvaa tarvittaessa.

Vinkki!

Kun käytät pinaattilettujen paistamisessa sekä voita että öljyä, saat hyödynnettyä molempien rasvojen parhaat puolet. Voista tulee runsaasti makua ja sen reaktioista on helppo lukea paistinpannun lämpötila. Öljy puolestaan kestää kuumempia lämpötiloja eikä pala kuten voi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt