Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkanalaatikko mannasuurimoilla

1 h 55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 30 min

Porkkanalaatikko mannasuurimoilla on pehmeä ja mehevä lisäke joulupöytään. Maun salaisuutena on kerman ja voin lisäksi hunaja, joka antaa porkkanalaatikkoon sopivan makeuden. Suosittelemme!

26.7.2005
Reseptin ainekset
15 annosta
Porkkanalaatikko mannasuurimoilla
3 dl
kevytmaitoa
1/2 dl
mannasuurimoita
600 g
keitettyä porkkanaa
2 kpl
munaa
2 dl
ruokakermaa
2 rkl
juoksevaa hunajaa
3 rkl
voita
1 tl
suolaa
1/2 tl
jauhettua muskottipähkinää
Pinnalle
15 g
voita
1 rkl
juoksevaa hunajaa

Porkkanalaatikko mannasuurimoilla – ohje:

  1. Kaada maito kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää mannasuurimot joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.
  2. Soseuta keitetyt porkkanat ja sekoita sose mannapuuroon. Lisää munat, kerma, hunaja, voi ja mausteet. Sekoita hyvin.
  3. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Vedä jääkaappikylmästä voista juustohöylällä muutama lastu laatikon päälle ja valuta hunajaraidat pinnalle.
  4. Paista porkkanalaatikkoa 150–175-asteisessa uunissa 60–90 minuuttia.

Vinkki!

Katso myös suosittu perinteisen porkkanalaatikon ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt