Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkanainen halvajälkiruoka saa seurakseen raikasta limejogurttia – lopputulos yllättää ja hivelee makuhermoja!

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Porkkanalta maistuva halvajärkiruoka on raikas päätös aterialle kuin aterialle! Kokonaisuuden täydentää limen raikastama jogurtti. Tätä kannattaa kokeilla!

2.10.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
Porkkanainen halvajälkiruoka
8
porkkanaa (500 g)
4 dl
täysmaitoa tai kookosmaitoa
1 dl
aprikooseja
50 g
voita
1 dl
sokeria
1 tl
jauhettua kardemummaa
25 g
mantelilastuja
Limejogurtti
3 dl
turkkilaista jogurttia
2 rkl
sokeria
1
limen kuori
2 tl
limen mehua

Porkkanahalva ja limojogurtti valmistuvat näin:

  1. Kuori porkkanat ja raasta ne raastimen hienolla terällä.
  2. Keitä porkkanaraastetta ja maitoa paksupohjaisessa kattilassa noin 20 minuuttia, kunnes maito on lähes haihtunut. Sekoita tasaisin väliajoin. Pilko sillä aikaa aprikoosit pieniksi paloiksi.
  3. Lisää voi, sokeri ja kardemumma ja jatka keittämistä nyt koko ajan sekoitellen, kunnes halvasta ei enää juuri erotu nestettä. Sekoita aprikoosit joukkoon ja anna halvan jäähtyä.
  4. Paahda mantelilastuja kuivalla paistinpannulla. Sekoita jogurtti, sokeri, pestyn limen raastettu kuori ja mehu keskenään.
  5. Kokoa halvajälkiruoka laseihin kerrostaen porkkanahalvaa, limejogurttia ja paahdettuja mantelilastuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt