Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pomeloleivät – rapeaksi paahdetun leipäviipaleen kruunaa raikkaan sitruksinen täyte

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Pomeloleivät auttavat jaksamaan! Kokoa pomelosta, avokadosta ja lehtikaalista raikas salaatti, joka kasataan maalaisleipäviipaleiden päälle. Jos kaipaat lisäruokaisuutta, lisää leivän päälle parmankinkkua.

28.2.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Pomeloleivät
1
pomelo
2
avokadoa
100 g
lehtikaalia
4
vaaleaa maalaisleipäviipaletta
4
parmankinkkuviipaletta
2 tl
seesaminsiemeniä (vaaleita tai mustia)
Kastike
1
salottisipuli
2 rkl
sitruunan mehua
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
hunajaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Pomeloleivät – ohje:

  1. Kuori pomelo nahattomiksi paloiksi. Leikkaa avokadot viipaleiksi.
  2. Tee kastike. Hienonna salottisipuli kulhoon. Lisää muut kastikkeen aineet ja sekoita tasaiseksi. Poista lehtikaalista kova keskiruoti ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi samaan kulhoon kastikkeen kanssa. Sekoita ja anna kaalin marinoitua noin 15 minuuttia.
  3. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Paahda leipäviipaleita ja parmankinkkuviipaleita uunissa leivinpaperin päällä 7–8 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin ruskeita.
  4. Lusikoi paahdetuille leiville marinoitua lehtikaalia kastikkeineen, avokadoviipaleita ja pomelon paloja. Viimeistele rapeilla kinkkusiivuilla ja seesaminsiemenillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt