Maku

Maailman helpoin juustokakku? Poltettu juustokakku on unelmaherkku sinulle, joka rakastat karamellisia makuja

2 h 45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h 30 min
Poltettu juustokakku on laiskan leipurin unelma, sillä pohjan teon voi unohtaa ja kakun saa luvan kanssa unohtaa uuniin pidemmäksi aikaa: pitkä paistaminen nimittäin tekee kermasta ja sokerista kakkuun kiinnostavan, hieman karvaan ja karamellisoituneen pinnan. Tätä täytyy kokeilla!
GL
KA
0
0
Julkaistu: 4.5.2021


Ainekset (10 annosta )

  • 600 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 2 ½ dl sokeria
  • 3munaa
  • 2 dlkuohukermaa
  • 2 tlvaniljasokeria
  • ½ tl suolaa
  • 2 rklmaissijauhoja

Voitelu

  • 1 rklvoita
Tulosta

Poltettu juustokakku valmistuu näin:

  1. Voitele irtopohjavuoka (ø 20 cm). Levitä pohjalle ja reunoille kaksi leivinpaperia päällekkäin. Voitele myös päällimmäinen leivinpaperi, jotta juustokakku irtoaa kypsänä paremmin vuoasta.
  2. Pehmennä tuorejuusto vatkaimella ja lisää joukkoon sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Lisää kerma ja lopuksi keskenään sekoitetut vaniljasokeri, suola ja maissijauhot. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada taikina vuokaan leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa 1½ tuntia tai kunnes kakun pinta on tummanruskea.
  4. Jäähdytä juustokakku huoneenlämpöiseksi ja nosta sitten jääkaappiin. Poltettu juustokakku on parasta seuraavana päivänä.

Vinkki!

Poltettu juustokakku maistuu sellaisenaan jälkiruokana ja kahvin kanssa. Halutessasi voit tarjota kakun kanssa raikasta mansikkakastiketta tai marjoja.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Lisää ihania herkkuja! Osta nämä inspiroivat leivontakirjat Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »