Maku

Helppoa, juustoista ja hurjan hyvää! Rapeapintaiset pizzavohvelit ovat veikeä kesäherkku

40 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Äkillisen pizzahimon iskiessä ota esiin vohvelirauta ja valmistaikina. Valitse täytteet ja paista elämäsi rapein pikkupizza!
MU
SO
3.7
0
Julkaistu: 16.7.2021


Ainekset (6 kpl )

  • 1 pkt (600 g)pizzataikinaa (esim. Wewalka Pizza Kit, mukana tomaattikastike)
  • 3 dlmozzarellajuustoraastetta
  • 24 viipaletta pepperonisalamia
  • 1suippopaprika
  • 2 tlpizzamaustetta

Voitelu

  • rypsiöljyä
Tulosta

Pizzavohvelit valmistuvat näin:

  1. Levitä taikina leivinpaperin päälle. Leikkaa pizzataikina 6 neliöön. Viipaloi paprika.
  2. Levitä ruokalusikallinen tomaattikastiketta jokaiselle palalle. Lisää 4 pepperoniviipaletta ja 3 paprikaviipaletta per pala. Ripottele juustoraastetta ja pizzamaustetta pinnalle.
  3. Nosta kulmat ylös yhteen ja nipistä reunat kiinni.
  4. Voitele vohvelirauta kevyesti rypsiöljyllä.
  5. Paista pizzavohvelit yksitellen vohveliraudalla noin 5 minuuttia, kunnes taikina on kypsää. Tarjoa loppu tomaattikastike dippinä.

Vinkki!

Pizzavohvelit onnistuvat myös parilalla grillissä, kun laitat painon päälle ja käännät vohvelit paiston puolivälissä.

Kommentoi »