


Helppoa, juustoista ja hurjan hyvää! Rapeapintaiset pizzavohvelit ovat veikeä kesäherkku
Munaton
Sokeriton
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Äkillisen pizzahimon iskiessä ota esiin vohvelirauta ja valmistaikina. Valitse täytteet ja paista elämäsi rapein pikkupizza!
Reseptin ainekset
6 kpl
1 pkt (600 g)
pizzataikinaa (esim. Wewalka Pizza Kit, mukana tomaattikastike)
3 dl
mozzarellajuustoraastetta
24 viipaletta
pepperonisalamia
1
suippopaprika
2 tl
pizzamaustetta
Voitelu
rypsiöljyä
Pizzavohvelit valmistuvat näin:
- Levitä taikina leivinpaperin päälle. Leikkaa pizzataikina 6 neliöön. Viipaloi paprika.
- Levitä ruokalusikallinen tomaattikastiketta jokaiselle palalle. Lisää 4 pepperoniviipaletta ja 3 paprikaviipaletta per pala. Ripottele juustoraastetta ja pizzamaustetta pinnalle.
- Nosta kulmat ylös yhteen ja nipistä reunat kiinni.
- Voitele vohvelirauta kevyesti rypsiöljyllä.
- Paista pizzavohvelit yksitellen vohveliraudalla noin 5 minuuttia, kunnes taikina on kypsää. Tarjoa loppu tomaattikastike dippinä.
Vinkki!
Pizzavohvelit onnistuvat myös parilalla grillissä, kun laitat painon päälle ja käännät vohvelit paiston puolivälissä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat