Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pizzatangot

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
19.7.2005
Reseptin ainekset
30 kpl
500 g
lehtitaikinaa (pakaste)
75 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)
1 rkl
pizzamaustetta
Voiteluun
1 kpl
munaa

Pizzatangot – ohje:

  1. Sulata levyt pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Kauli taikinalevyt hieman isommiksi eli 10×25 cm:n kokoisiksi.
  3. Sivele taikinalevyt munalla. Sekoita juustoraaste ja pizzamauste. Painele voidellut taikinalevyt yksitellen maustettuun juustoraasteeseen.
  4. Leikkaa kukin levy taikinapyörän avulla 5–6 tangoksi. Pyöräytä tangot kierteille ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Paista pizzatankoja 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  5. Tarjoa pizzatangot sellaisenaan tai vaikkapa kurkkuraasteella ja yrteillä maustetun ruoanvalmistusjogurtin kanssa.

Vinkit!

  • Samasta taikinasta syntyvät myös pizzamaiset leipäset. Leikkaa taikinalevyt annospaloiksi ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele taikinalle kinkkusilppua, pizzamaustetta sekä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.
  • Gluteenittomat, rapeat leipälautat syntyvät, kun leikkaat gluteenittoman patongin ohuiksi viipaleiksi ja sivelet viipaleille ketsuppia. Ripottele päälle juustoraastetta ja pizzamaustetta. Paista 225-asteisessa uunissa kullanruskeiksi ja rapeiksi. Jos haluat leipäsistä ruokaisampia, käytä päällysteenä myös kinkku- tai broilerileikkeleitä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt