Maku

Pizzasarvet – pizzan uusi vinkeä muoto

1 h 7 min
{
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
17 min
Kieputa pizzataikina vaihteeksi sarvien muotoon! Kun täytät pizzasarvet mausteisella makkaralla ja kermajuustolla, herkku katoaa parempiin suihin nopeammin kuin arvaatkaan.
4.4
0
Julkaistu: 24.9.2018


Reseptin ainekset (16 kpl)

Pohja

  • 2 dlvettä
  • 2 tlkuivahiivaa
  • 4 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 rkloliiviöljyä

Täyte

  • 1/2paprikaa
  • 1/2–1chiliä
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rklbasilikaa
  • 1 rkloreganoa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 dlkermajuustoa
  • 35pepperoniviipaletta
Tulosta

Pizzasarvet leivotaan näin:

  1. Yhdistä 3 desiin jauhoja muut kuivat aineet. Sekoita joukkoon kädenlämpöinen vesi, loput jauhot ja öljy. Vaivaa kimmoisaksi. Kohota liinan alla 15 minuuttia.
  2. Poista paprikan ja chilin kannat ja siemenet. Kuori valkosipuli. Nosta kasvikset, yrtit ja mausteet yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Jauha hienoksi. Voit paloitella ne myös veitsellä. Raasta juusto, suikaloi pepperoni.
  3. Vaivaa taikinaa hetki jauhotetulla pöydällä. Jaa se 2 osaan ja kauli pizzapohjiksi. Levitä pohjille salsaa, pepperonia ja juustoa. Jaa pizzat 8 kolmioon. Pyöritä rullalle leveästä päästä alkaen. Nosta leivinpaperille pellille. Paista 225 asteessa 12 minuuttia.

Vinkki!

Saat pizzasarvista miedommat, kun vaihdat chilisalsan tomaattikastikkeeseen ja pepperonin kinkkuun.

Kommentoi »