Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pizzasarvet – pizzan uusi vinkeä muoto

1 h 7 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 17 min

Kieputa pizzataikina vaihteeksi sarvien muotoon! Kun täytät pizzasarvet mausteisella makkaralla ja kermajuustolla, herkku katoaa parempiin suihin nopeammin kuin arvaatkaan.

24.9.2018
Reseptin ainekset
16 kpl
Pohja
2 dl
vettä
2 tl
kuivahiivaa
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
2 rkl
oliiviöljyä
Täyte
1/2
paprikaa
1/2–1
chiliä
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
basilikaa
1 rkl
oreganoa
1/2 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
1 dl
kermajuustoa
35
pepperoniviipaletta

Pizzasarvet – ohje:

  1. Yhdistä 3 desiin jauhoja muut kuivat aineet. Sekoita joukkoon kädenlämpöinen vesi, loput jauhot ja öljy. Vaivaa kimmoisaksi. Kohota liinan alla 15 minuuttia.
  2. Poista paprikan ja chilin kannat ja siemenet. Kuori valkosipuli. Nosta kasvikset, yrtit ja mausteet yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Jauha hienoksi. Voit paloitella ne myös veitsellä. Raasta juusto, suikaloi pepperoni.
  3. Vaivaa taikinaa hetki jauhotetulla pöydällä. Jaa se 2 osaan ja kauli pizzapohjiksi. Levitä pohjille salsaa, pepperonia ja juustoa. Jaa pizzat 8 kolmioon. Pyöritä rullalle leveästä päästä alkaen. Nosta leivinpaperille pellille. Paista 225 asteessa 12 minuuttia.

Vinkki!

Saat pizzasarvista miedommat, kun vaihdat chilisalsan tomaattikastikkeeseen ja pepperonin kinkkuun.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt