Maku

Pizzahtavat lämpimät leivät

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
KA
LA
MU
4.3
0
Julkaistu: 17.5.2010


Ainekset (12 kpl)

  • 12 kplpaahtoleipäviipaletta

Kastike

  • 1 dltomaattipyreetä
  • 1 dltomaattikastiketta
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hieonnettuna)
  • 2 tlpizzamaustetta
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlmustapippuria

Päälle

  • 200 gjuustoa (raastettuna)
  • 50 ggrillattuja paprikoita (pakaste)
  • 1 dloliiveja
  • 1 dlartisokansydämiä
  • 50 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 50 getikkasäilöttyjä sieniä

Lisäksi

  • 10 dlrucolaa
Tulosta
Leikkaa halutessasi paahtoleipien reunat pois (jauha ne kuivahtaneina korppujauhoiksi). Lado leivät tiiviiksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita keskenään tomaattipyree ja pastakastike. Mausta seos ja levitä se leipäpohjalle tasaisesti. Ripottele päälle juustoraaste. Leikkaa kasvikset tarvittaessa pienemmiksi ja järjestele sattumat juustoraasteen päälle. Paista pizzahtavia leipiä 250-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Lisää valmiin pizzahtavan leivän päälle halutessasi raikasta rucolaa ja parmankinkkuviipaleita.
MITÄ PIDIT?
4.33
Kommentoi »