


Pizzahtavat lämpimät leivät
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
12 kpl
12
paahtoleipäviipaletta
Kastike
1 dl
tomaattipyreetä
1 dl
tomaattikastiketta
2
valkosipulinkynttä (hieonnettuna)
2 tl
pizzamaustetta
1 tl
sokeria
1/2 tl
mustapippuria
Päälle
200 g
juustoa (raastettuna)
50 g
grillattuja paprikoita (pakaste)
1 dl
oliiveja
1 dl
artisokansydämiä
50 g
aurinkokuivattua tomaattia
50 g
etikkasäilöttyjä sieniä
Päälle
rucolaa
Leikkaa halutessasi paahtoleipien reunat pois (jauha ne kuivahtaneina korppujauhoiksi). Lado leivät tiiviiksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille.
Sekoita keskenään tomaattipyree ja pastakastike. Mausta seos ja levitä se leipäpohjalle tasaisesti. Ripottele päälle juustoraaste.
Leikkaa kasvikset tarvittaessa pienemmiksi ja järjestele sattumat juustoraasteen päälle. Paista pizzahtavia leipiä 250-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
Lisää valmiin pizzahtavan leivän päälle halutessasi raikasta rucolaa ja parmankinkkuviipaleita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat