Pizzahtavat lämpimät leivät

30 min
0
0

Pizzahtavat lämpimät leivät

KA
LA
MU
0
0
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 12 kplpaahtoleipäviipaletta

Kastike

  • 1 dltomaattipyreetä
  • 1 dltomaattikastiketta
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hieonnettuna)
  • 2 tlpizzamaustetta
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlmustapippuria

Päälle

  • 200 gjuustoa (raastettuna)
  • 50 ggrillattuja paprikoita (pakaste)
  • 1 dloliiveja
  • 1 dlartisokansydämiä
  • 50 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 50 getikkasäilöttyjä sieniä

Lisäksi

  • 10 dlrucolaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Leikkaa halutessasi paahtoleipien reunat pois (jauha ne kuivahtaneina korppujauhoiksi). Lado leivät tiiviiksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille.
Sekoita keskenään tomaattipyree ja pastakastike. Mausta seos ja levitä se leipäpohjalle tasaisesti. Ripottele päälle juustoraaste.
Leikkaa kasvikset tarvittaessa pienemmiksi ja järjestele sattumat juustoraasteen päälle. Paista pizzahtavia leipiä 250-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
Lisää valmiin pizzahtavan leivän päälle halutessasi raikasta rucolaa ja parmankinkkuviipaleita.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä