Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pullat kierteellä! Pehmeät pistaasipullat katoavat parempiin suihin alta aikayksikön

2 h 15 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 45 min

Näissä pullissa ihastuttaa pähkinäinen pistaasitäyte ja koristelu. Pehmeät kierrepullat saavat ylleen herkullisen kuorrutteen – ja tietenkin pistaasimuruja.

8.10.2020
Reseptin ainekset
12 kpl
Pullataikina
2½ dl
kaurajuomaa
25 g
tuorehiivaa
1 dl
sokeria
¾ tl
suolaa
1
muna
1½ dl
kaurajauhoja
7 dl
vehnäjauhoja
75 g
voita
Pistaasitäyte
200 g
kuorittuja pistaaseja
125 g
pehmeää voita
1 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
¼ tl
suolaa
Koristelu
75 g
maustamatonta kauralevitettä (esim. Oatly Påmackan)
2 rkl
tomusokeria
½ dl
pistaaseja rouhittuna

Pistaasipullat – ohje:

  1. Liuota kädenlämpöiseen kaurajuomaan hiiva. Lisää sokeri, suola ja muna. Alusta joukkoon jauhot. Vaivaa sekaan huoneenlämpöinen voi. Kohota taikinaa liinan alla tunnin ajan.
  2. Kauli taikinasta puolen sentin paksuinen suorakaiteen muotoinen levy.
  3. Mittaa täytteen aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte taikinalle. Kääri levy rullalle ja leikkaa 12 palaan. Nosta palat leivinpaperin päälle uunivuokaan (20 cm x 30 cm). Peitä vuoka liinalla ja kohota vähintään puoli tuntia.
  4. Voitele kierteet munalla ja paista 200 asteessa alatasolla 15 minuuttia.
  5. Sekoita levite ja tomusokeri tahnaksi. Levitä kuorrutus pullien päälle ja viimeistele pistaasimuruilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt