Maku

Pistaasikuorrutettua karitsaa

{
Aktiivinen
Passiivinen
Pääsiäispöydän kruunuksi pistaaseilla ja yrteillä kuorrutettua karitsan kareeta.
0
1
Julkaistu: 25.3.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplkaritsankareeta
  • 3 tlsuolaa
  • 1 tlpippuria
  • 30 gpistaasipähkinöitä
  • 20 lehteätuoretta minttua
  • 1 kplrosmariini oksa
  • 1 dllehtipersiljaa silputtuna
  • 1 dlpankojauhoa
  • 6 kplkuivattua persikkaa
  • 1 tlsitruunan kuorta hienoksi raastettuna
  • 2 kplvalkosipulin kyntta
  • 3 tlsinappia
Tulosta

Puhdista kareet kalvoista.

Suolaa ja pippuroi kareet.

Yhdistä kaikki loput ainekset keskenään paitsi sinappi ja aja rouheeksi yleiskoneella.

Ruskista kareisiin kaunis ruskea pinta pannulla.

Hiero sitten kareiden pintaan sinappi.

Pyörittele kareet kuorrutuksessa.

Kypsennä loppuun uunissa 180 asteessa n.15min.

Anna levätä 10 min ja leikkaa paloiksi.

Tarjoa esimerkiksi vuohenjuusto-kermaperunoiden ja punaviinikastikkeen kera.

1 kommentti