Maku

pistaasikuorrutettua karitsaa

0
1

pistaasikuorrutettua karitsaa

Pääsiäispöydän kruunuksi pistaaseilla ja yrteillä kuorrutettua karitsan kareeta
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplkaritsankareeta
  • 3 tlsuolaa
  • 1 tlpippuria
  • 30 gpistaasipähkinöitä
  • 1 kpl20 lehteä tuoretta minttua
  • 1 kplrosmariini oksa
  • 1 dllehtipersiljaa silputtuna
  • 1 dlpankojauhoa
  • 6 kplkuivattua persikkaa
  • 1 tlsitruunan kuorta hienoksi raastettuna
  • 2 kplvalkosipulin kyntta
  • 3 tlsinappia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Puhdista kareet kalvoista

Suolaa ja pippuroi kareet

Yhdistä kaikki loput ainekset keskenään paitsi sinappi ja aja rouheeksi yleiskoneella

Ruskista kareisiin kaunis ruskea pinta pannulla

Hiero sitten kareiden pintaan sinappi

Pyörittele kareet kuorrutuksessa

Kypsennä loppuun uunissa 180 asteessa n.15min

Anna levätä 10min ja leikkaa paloiksi

Tarjoa esim. Vuohenjuusto-kermaperunoiden ja punaviinikastikkeen kera

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä