


Pistaasikuorrutettua karitsaa
Pääsiäispöydän kruunuksi pistaaseilla ja yrteillä kuorrutettua karitsan kareeta.
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
karitsankareeta
3 tl
suolaa
1 tl
pippuria
30 g
pistaasipähkinöitä
20 lehteä
tuoretta minttua
1 kpl
rosmariini oksa
1 dl
lehtipersiljaa silputtuna
1 dl
pankojauhoa
6 kpl
kuivattua persikkaa
1 tl
sitruunan kuorta hienoksi raastettuna
2 kpl
valkosipulin kyntta
3 tl
sinappia
Puhdista kareet kalvoista.
Suolaa ja pippuroi kareet.
Yhdistä kaikki loput ainekset keskenään paitsi sinappi ja aja rouheeksi yleiskoneella.
Ruskista kareisiin kaunis ruskea pinta pannulla.
Hiero sitten kareiden pintaan sinappi.
Pyörittele kareet kuorrutuksessa.
Kypsennä loppuun uunissa 180 asteessa n. 15 min.
Anna levätä 10 min ja leikkaa paloiksi.
Tarjoa esimerkiksi vuohenjuusto-kermaperunoiden ja punaviinikastikkeen kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat