Maku

Pistaasikuorrutettua karitsaa

0
1

Pistaasikuorrutettua karitsaa

Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos
Pääsiäispöydän kruunuksi pistaaseilla ja yrteillä kuorrutettua karitsan kareeta.

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplkaritsankareeta
  • 3 tlsuolaa
  • 1 tlpippuria
  • 30 gpistaasipähkinöitä
  • 20 lehteätuoretta minttua
  • 1 kplrosmariini oksa
  • 1 dllehtipersiljaa silputtuna
  • 1 dlpankojauhoa
  • 6 kplkuivattua persikkaa
  • 1 tlsitruunan kuorta hienoksi raastettuna
  • 2 kplvalkosipulin kyntta
  • 3 tlsinappia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Puhdista kareet kalvoista.

Suolaa ja pippuroi kareet.

Yhdistä kaikki loput ainekset keskenään paitsi sinappi ja aja rouheeksi yleiskoneella.

Ruskista kareisiin kaunis ruskea pinta pannulla.

Hiero sitten kareiden pintaan sinappi.

Pyörittele kareet kuorrutuksessa.

Kypsennä loppuun uunissa 180 asteessa n.15min.

Anna levätä 10 min ja leikkaa paloiksi.

Tarjoa esimerkiksi vuohenjuusto-kermaperunoiden ja punaviinikastikkeen kera.

MITÄ PIDIT?
0