Pehmitä voi mikroaaltouunissa, mutta älä sulata. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Kuori ja rouhi pistaasit karkeasti. Rouhi valkosuklaa veitsellä. Lisää pistaasit ja suklaat taikinaan.
Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Sekoita ne taikinaan.
Leivo taikina jauhotetulla pöydällä kahdeksi, noin 50 cm:n tangoksi. Nosta tangot esimerkiksi leikkuulaudan päällä jääkaappiin. Anna jähmettyä vähintään tunti.
Kuori pinnalle tulevat pistaasit, ja rouhi ne sekä valkosuklaa karkeasti.
Leikkaa taikinapötköt ohuiksi viipaleiksi. Nosta ne pellille leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle suklaa- ja pistaasimurskaa.
Paista pistaasi-valkosuklaacookieita 200-asteisessa uunissa 7–8 minuuttia.