Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparkakkukuulat

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Suussasulavat piparkakkukuulat maistuvat ihanille ja säilyvät hyvin jääkaapissa. Joulun helpoimmat karkit saavat vastustamattoman makunsa murskatuista pipareista ja mantelista. Herkut viimeistellään suklaalla ja piparirouheella, mmm!

18.12.2013
Reseptin ainekset
35 kpl
150 g
piparkakkuja
150 g
mantelimassaa
100 g
voita
1 dl
mantelijauhetta
Pinnalle
100 g
piparkakkuja
200 g
tummaa suklaata

Piparkakkukuulat – ohje:

  1. Jauha piparkakut, mantelimassa, kylmä voi ja mantelijauhe monitoimikoneen leikkuuterällä tasaiseksi massaksi.
  2. Pyörittele taikina pieniksi palloiksi ja nosta hetkeksi jääkaappiin.
  3. Jauha pinnalle tarvittavat piparkakut hienoksi monitoimikoneessa. Kaada murut lautaselle.
  4. Sulata suklaa varovasti mikroaaltouunissa. Kieritä palloset kahden haarukan avulla suklaassa ja tämän jälkeen piparijauheessa.
  5. Nosta piparkakkukuulat lautasella jääkaappiin. Anna jähmettyä vähintään tunti.
  6. Säilytä piparkakkukuulat jääkaapissa tiiviissä rasiassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt