Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinnalta rapeaa, sisältä pehmeää – huippuhelpot piparignocchit maistuvat taivaallisilta jäätelön, kinuskin ja karpaloiden kera

20 min

Piparignocchit ovat vahva ehdokas joulun uudeksi klassikkojälkiruoaksi! Herkkuun voit hyödyntää myös yli jääneen piparitaikinan. Valmista kekseliäs jälkiruoka paistamalla taikina pannulla sopivina suupaloina.

17.12.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
Piparignocchit
1 pkt (250 g)
piparikakkutaikinaa
2 rkl
voita tai margariinia
Lisäksi
1 dl
pakastekarpaloita
2 dl
kahvijäätelöä
1 dl
kinuskikastiketta tai karamellisoitua kondensoitua maitoa
½ tl
merisuolahiutaleita

Piparignocchit – ohje:

  1. Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa taikina ensin pitkittäin noin sentin paksuisiksi tangoiksi. Leikkaa tangot vielä noin 1½ sentin paloiksi.
  3. Kuumenna rasva pannulla ja paista taikinapalat nopeasti välillä varovasti käännellen. Ne saavat jäädä keskeltä pehmeiksi.
  4. Tarjoa piparignocchit lämpiminä karpaloiden, jäätelön ja kinuskikastikkeen kanssa. Viimeistele suolahiutaleilla.

Vinkki!

Paista piparkakkutaikinapalat nopeasti pannulla niin, että ne ovat päältä rapeita ja sisältä vielä pehmeitä. Voit valmistaa jälkiruoan myös itse tehdystä piparkakkutaikinasta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt