Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Voiko enää söpömpiä ollakaan? Pinkit sushiburgerit hurmaavat ulkomuodollaan ja herkullisilla täytteillään

1 h 0 min

Sen lisäksi, että pinkit sushiburgerit ovat ulkomuodoltaan mitä söpöimpiä, ne vievät myös kielen mennessään! Täytä riisisämpylät sushitäytteillä, kuten esimerkiksi lohella, tonni­kalatahnalla tai ravuilla ja viimeistele herkkupalat pinnalle ripoteltavalla furikake-mausteseoksella.

28.4.2020
Reseptin ainekset
6 annosta
250 g
sushiriisiä
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
2 rkl
riisiviinietikkaa
1–2 tl
punajuurimehua tai säilykepunajuurten lientä
Täyte
1
avokado
3 tl
wasabia
150 g
graavi- tai kylmäsavulohta viipaleina
50 g
sushi-inkivääriä
⅓ pkt (110 g)
parsakaali-silmusalaattia
Lisäksi
3 tl
furikake-mausteseosta
soijaa tarjoiluun

Pinkit sushiburgerit valmistetaan näin:

  1. Huuhtele riisi siivilässä kylmävesihanan alla, kunnes vesi muuttuu kirkkaaksi.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Lisää sokeri ja suola etikan joukkoon ja sekoita, kunnes sokeri liukenee.
  4. Levitä kypsä sushiriisi tasaisesti isoon astiaan. Sekoita riisiviinietikkaa riisin joukkoon. Lisää punajuurimehua sen verran, että saat kauniin pinkin värin riisiin.
  5. Painele noin 0,5 desiä sushiriisiä kevyesti öljyttyyn pieneen pyöreäpohjaiseen kulhoon. Tee näin 12 sushikantta.
  6. Puolita avokado ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
  7. Sipaise wasabia sushikannelle ja asettele avokadoa, inkivääriä, lohta ja versoja päälle. Nosta toinen sushikansi päälle ja ripottele pintaan furikake-seosta. Tarjoa soijan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt