


Voiko enää söpömpiä ollakaan? Pinkit sushiburgerit hurmaavat ulkomuodollaan ja herkullisilla täytteillään
1 h 0 min
Sen lisäksi, että pinkit sushiburgerit ovat ulkomuodoltaan mitä söpöimpiä, ne vievät myös kielen mennessään! Täytä riisisämpylät sushitäytteillä, kuten esimerkiksi lohella, tonnikalatahnalla tai ravuilla ja viimeistele herkkupalat pinnalle ripoteltavalla furikake-mausteseoksella.
Reseptin ainekset
6 annosta
250 g
sushiriisiä
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
2 rkl
riisiviinietikkaa
1–2 tl
punajuurimehua tai säilykepunajuurten lientä
Täyte
1
avokado
3 tl
wasabia
150 g
graavi- tai kylmäsavulohta viipaleina
50 g
sushi-inkivääriä
⅓ pkt (110 g)
parsakaali-silmusalaattia
Lisäksi
3 tl
furikake-mausteseosta
soijaa tarjoiluun
Pinkit sushiburgerit valmistetaan näin:
- Huuhtele riisi siivilässä kylmävesihanan alla, kunnes vesi muuttuu kirkkaaksi.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lisää sokeri ja suola etikan joukkoon ja sekoita, kunnes sokeri liukenee.
- Levitä kypsä sushiriisi tasaisesti isoon astiaan. Sekoita riisiviinietikkaa riisin joukkoon. Lisää punajuurimehua sen verran, että saat kauniin pinkin värin riisiin.
- Painele noin 0,5 desiä sushiriisiä kevyesti öljyttyyn pieneen pyöreäpohjaiseen kulhoon. Tee näin 12 sushikantta.
- Puolita avokado ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
- Sipaise wasabia sushikannelle ja asettele avokadoa, inkivääriä, lohta ja versoja päälle. Nosta toinen sushikansi päälle ja ripottele pintaan furikake-seosta. Tarjoa soijan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat