Maku

Pinja-juustokeksit

32 min
4
0

Pinja-juustokeksit

MU
KA
0
4
Teksti Marita Joutjärvi
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (25 kpl)

Taikina

  • 1 1/4 dlvehnäjauhoja
  • 75 gvoita
  • 75 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (mustaleima, raastettuna)

Päälle

  • 50 gpinjansiemeniä

Tee näin

32 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN12 min

Sekoita pinja-juustokeksitaikinan kaikki ainekset sekaisin.

Kauli taikina jauhoisella alustalla ohueksi levyksi. Ota levystä muotilla pyöreitä kakkusia (Ø 6 cm ) ja nosta ne leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele kakkusten pinnalle pinjansiemeniä ja paista 200 asteessa noin 12 minuuttia.

Tarjoile rapeat pinja-juustokeksit Caprin bataattikeiton kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä