


Pinja-juustokeksit
32 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 min
Reseptin ainekset
25 kpl
Taikina
1 1/4 dl
vehnäjauhoja
75 g
voita
75 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (mustaleima, raastettuna)
Päälle
50 g
pinjansiemeniä
Sekoita pinja-juustokeksitaikinan kaikki ainekset sekaisin.
Kauli taikina jauhoisella alustalla ohueksi levyksi. Ota levystä muotilla pyöreitä kakkusia (Ø 6 cm ) ja nosta ne leivinpaperin päälle pellille.
Ripottele kakkusten pinnalle pinjansiemeniä ja paista 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Tarjoile rapeat pinja-juustokeksit Caprin bataattikeiton kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat