Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta
15 min
MA
MU
VE

Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta
Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet.
Ainekset (4 annosta)
- 3 rkloliiviöljyä
- ½ tlsuolaa
- ⅓ tlmustapippuria
- 1banaanisalottisipuli
- 6 viipalettamaalaisleipää (kuivahtanutta)
- 3tomaattia
- 1 ps (80 g)babypinaattia
Tee näin
15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN
Pinaattipanzanella valmistuu näin:
- Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
- Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
- Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0