Maku

Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet. Kokeile helppoa reseptiä, joka on saanut inspiraationsa italialaisesta keittiöstä!
MA
MU
VE
5
0
Julkaistu: 20.7.2018


Ainekset (4 annosta)

Pinaattipanzanella

  • 3 rkloliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa
  • ⅓ tlmustapippuria
  • 1banaanisalottisipuli
  • 6 viipalettamaalaisleipää (kuivahtanutta)
  • 3tomaattia
  • 1 ps (80 g)babypinaattia
Tulosta

Pinaattipanzanella valmistuu näin:

  1. Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
  2. Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
  3. Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.
Kommentoi »