Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet. Kokeile helppoa reseptiä, joka on saanut inspiraationsa italialaisesta keittiöstä!
MA
MU
VE
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 20.7.2018

Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta
Reseptin ainekset (4 annosta)
Pinaattipanzanella
- 3 rkloliiviöljyä
- ½ tlsuolaa
- ⅓ tlmustapippuria
- 1banaanisalottisipuli
- 6 viipalettamaalaisleipää (kuivahtanutta)
- 3tomaattia
- 1 ps (80 g)babypinaattia
Pinaattipanzanella valmistuu näin:
- Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
- Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
- Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.