Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta

15 min

Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet. Kokeile helppoa reseptiä, joka on saanut inspiraationsa italialaisesta keittiöstä!

20.7.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Pinaattipanzanella
3 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
1
banaanisalottisipuli
6 viipaletta
maalaisleipää (kuivahtanutta)
3
tomaattia
1 ps (80 g)
babypinaattia

Pinaattipanzanella valmistuu näin:

  1. Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
  2. Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
  3. Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt