5(1)
Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet. Kokeile helppoa reseptiä, joka on saanut inspiraationsa italialaisesta keittiöstä!
Julkaistu 20.7.2018
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
Pinaattipanzanella
3 rkloliiviöljyä
½ tlsuolaa
⅓ tlmustapippuria
1banaanisalottisipuli
6 viipalettamaalaisleipää (kuivahtanutta)
3tomaattia
1 ps (80 g)babypinaattia

Pinaattipanzanella valmistuu näin:

  1. Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
  2. Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
  3. Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.
Kommentoi »