Maku

Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta

15 min
0
0

Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta

MA
MU
VE
0
0
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos
Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet.

Ainekset (4 annosta)

  • 3 rkloliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa
  • ⅓ tlmustapippuria
  • 1banaanisalottisipuli
  • 6 viipalettamaalaisleipää (kuivahtanutta)
  • 3tomaattia
  • 1 ps (80 g)babypinaattia

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Pinaattipanzanella valmistuu näin:

  1. Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
  2. Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
  3. Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.
MITÄ PIDIT?
0