Maku

Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta

15 min
MA
MU
VE
0
0

Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet.
Tulosta
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 3 rkloliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa
  • ⅓ tlmustapippuria
  • 1banaanisalottisipuli
  • 6 viipalettamaalaisleipää (kuivahtanutta)
  • 3tomaattia
  • 1 ps (80 g)babypinaattia

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Pinaattipanzanella valmistuu näin:

  1. Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
  2. Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
  3. Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.
MITÄ PIDIT?
0