


Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta
15 min
Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet. Kokeile helppoa reseptiä, joka on saanut inspiraationsa italialaisesta keittiöstä!
Reseptin ainekset
4 annosta
Pinaattipanzanella
3 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
1
banaanisalottisipuli
6 viipaletta
maalaisleipää (kuivahtanutta)
3
tomaattia
1 ps (80 g)
babypinaattia
Pinaattipanzanella valmistuu näin:
- Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
- Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
- Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat