Pinaattipanzanella – helppo leipäsalaatti viidestä raaka-aineesta
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Pinaattipanzanellan juju on tomaattien mehussa ja oliiviöljyssä maustuneet leipäpalat ja pienet pehmeät pinaatinlehdet. Kokeile helppoa reseptiä, joka on saanut inspiraationsa italialaisesta keittiöstä!

Reseptin ainekset 4 annosta
Pinaattipanzanella
3 rkloliiviöljyä
½ tlsuolaa
⅓ tlmustapippuria
1banaanisalottisipuli
6 viipalettamaalaisleipää (kuivahtanutta)
3tomaattia
1 ps (80 g)babypinaattia
Pinaattipanzanella valmistuu näin:
- Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, suola ja pippuri.
- Hienonna sipuli ja lisää kulhoon. Leikkaa leipä parin sentin kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit.
- Kääntele leipäpalat ja tomaatit öljykastikkeessa. Lisää lopuksi pinaatti ja nostele sekaisin.