Maku

Pinaatti-ricottacannellonit

1 h 10 min
3.9
1

Pinaatti-ricottacannellonit

MU
KA
1
3.9
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 160 gpastaa (canneloni-pastaputkia)

Täyte

  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 300 gpinaattia
  • 350 gricottajuustoa (tai tuorejuuston tyyppistä soijavalmistetta esim. Tofutti Creamy smooth)
  • 1/4 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 50 gpinjansiemeniä

Tomaatti-basilikakastike

  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 dlpaseerattua tomaattia
  • 1 1/2 dltuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  • 1 rklsokeria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/6 tltabascoa

Pinnalle

  • 50 gjuustoa (raastettuna tai juustontyyppistä soijaraastetta, esim. Tofutti)

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN20 min

Kuori ja hienonna täytteen sipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulit.

Lisää sulatettu pinaatti ja sekoittele hetki. Lusikoi joukkoon juusto sekä lopuksi mausteet ja pinjansiemenet. Sekoita tasaiseksi.

Täytä cannelloni-pastaputket pikkulusikan tai veitsenkärjen avulla ja lado ne ripi rinnan laakeaan uunivuokaan.

Yhdistä tomaatti-basilikakastikkeen ainekset. Kaada kastike vuokaan. Ripottele pinaatti-ricottacannelonien pinnalle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa uunissa 20–25 minuuttia. Tarjoa pinaatti-ricottacannelonit raikkaan salaatin kanssa.

  • Kokonaan maidottomat ja vegaaniseen ruoka-valioon soveltuvat cannellonit valmistat vaihtamalla ricotan tuorejuuston tyyppiseen soijavalmisteeseen ja korvaamalla juustoraasteen juustontyyppisellä soijaraasteella.
MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä