


Pinaatti-ricottacannellonit
1 h 10 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
5 annosta
Pinaatti-ricottacannellonit
160 g
cannelloni-pastaputkia
Täyte
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
300 g
pinaattia
350 g
ricottajuustoa (tai tuorejuuston tyyppistä soijavalmistetta esim. Tofutti Creamy smooth)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/4 tl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
50 g
pinjansiemeniä
Tomaatti-basilikakastike
500 g
tomaattimurskaa
2 dl
paseerattua tomaattia
1 1/2 dl
tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
1 rkl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1/6 tl
tabascoa
Pinnalle
50 g
juustoa (raastettuna tai juustontyyppistä soijaraastetta, esim. Tofutti)
Pinaatti-ricottacannellonit valmistuvat helposti näin:
- Kuori ja hienonna täytteen sipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulit.
- Lisää sulatettu pinaatti ja sekoittele hetki. Lusikoi joukkoon juusto sekä lopuksi mausteet ja pinjansiemenet. Sekoita tasaiseksi.
- Täytä cannelloni-pastaputket pikkulusikan tai veitsenkärjen avulla ja lado ne ripi rinnan laakeaan uunivuokaan.
- Yhdistä tomaatti-basilikakastikkeen ainekset. Kaada kastike vuokaan. Ripottele pinaatti-ricottacannelonien pinnalle juustoraastetta.
- Paista 200 asteessa 20–25 minuuttia. Tarjoa pinaatti-ricottacannelonit raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki! Kokonaan maidottomat ja vegaaniseen ruokavalioon soveltuvat cannellonit valmistat vaihtamalla ricotan tuorejuuston tyyppiseen soijavalmisteeseen ja korvaamalla juustoraasteen juustontyyppisellä soijaraasteella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat