Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaatti-fetalasagne valmistuu pikana uuniin – nopea rahkakermaseos korvaa työlään valkokastikkeen!

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min

Unohda valkokastikkeen sekoittelu! Raikas rahka-kermaseos kuittaa lasagnessa valkokastikkeen tehtävän ja syntyy huomattavasti nopeammin. Viimeistele kypsän, kuuman lasagnen pinta halutessasi tuoreella pinaatilla.

9.4.2024
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
150 g
irtonaista lehtipinaattia (esim. Pirkka)
1 prk (250 g)
pehmeää rahkaa
2 dl
kermaa
¼ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua muskottipähkinää
Lisäksi
1 rkl
margariinia tai voita vuokaan
9
lasagnelevyä
200 g
fetajuustoa
(kourallinen tuoretta pinaattia)

Pinaatti-fetalasagne – ohje:

  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista sipuleita öljyssä pannulla pari minuuttia. Lisää jäinen pinaatti ja jatka paistamista noin 5 minuuttia. Siirrä pannu syrjään liedeltä ja sekoita joukkoon rahka, kerma, suola ja muskottipähkinä.
  2. Voitele suorakaiteen muotoinen vuoka ja levitä pari ruokalusikallista pinaattitäytettä pohjalle. Lado kolme lasagnelevyä päälle vieri viereen vuokaan. Lusikoi noin kolmasosa täytteestä ja murustele kolmasosa fetasta päälle. Tee kaksi kerrosta samalla tavalla niin, että päällimmäiseksi tulee kerros fetaa. Peitä vuoka tiiviisti foliolla ja kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia.
  3. Poista folio vuoan päältä ja jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia tai kunnes lasagnen pinta on kauniin ruskea.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt