Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
lehtitaikinaa (pakaste)
Täyte
250 g
pinaattia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
muskottipähkinää
280 g
hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1/4 tl
mustapippuria
Liemi
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
4 kpl
munaa
1 kpl
limettiä
1/2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
Pinnalle
50 g
juustoa (raasteena)
Anna lehtitaikinan sulaa huoneenlämmössä. Kauli levyt ohuemmiksi ja vuoraa taikinalla yksi iso piirasvuoka tai kuusi pientä vuokaa.
Huuhtele pinaatinlehdet. Kuumenna vesitilkka paistokasarissa ja kiehauta pinaatin lehdet. Kaada lehdet siivilään ja anna valua. Mausta suolalla ja muskottipähkinällä.
Ruskista marinoidut broilerinsuikaleet teflonpannussa ja lisämausta niitä rouhituilla mustapippurilla. Levitä broilerisuikaleet kekomaisesti päälle. Sekoita tuorejuusto, kananmunat, limetinmehu ja mausteet ja kaada liemi vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Tarjoa lämpimänä puna- tai valkoviinin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat