


Näihin jää koukkuun! Pikkelöidyt sipulit ovat täydellinen lisuke – näin teet happaman mausteiset herkkusipulit itse
8 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 8 h 0 min
Pikkelöidyt sipulit saavat pikakylvyn etikkaliemessä, joka pehmentää ja maustaa sipulit hapokkaiksi. Kurkuma, chili ja inkivääri antavat sipuleille sopivasti potkua.
Reseptin ainekset
8 dl
500 g
punasipulia
4 cm:n pala
inkivääriä
4 cm:n pala
tuoretta kurkumaa
1
chilipalko
Liemi
2½ dl
kombucha-juomaa (original)
2½ dl
omenasiiderietikkaa (esim. Urtekram)
½ dl
sokeria
2 tl
sinapinsiemeniä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
2–3
rosmariinin oksaa
Pikkelöidyt sipulit – ohje:
- Leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja leikkaa inkivääri ja kurkuma viipaleiksi. Halkaise tai viipaloi chili.
- Mittaa liemen aineet kulhoon ja sekoittele, kunnes sokeri on liuennut.
- Laita sipulit, inkivääri, kurkuma, chili ja rosmariinin oksat purkkiin. Kaada liemi päälle ja anna tekeytyä huoneenlämmössä vähintään tunti. Voit myös siirtää purkin jääkaappiin yön yli. Pikkelöity sipuli säilyy jääkaapissa noin viikon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat