Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pikablinit

Pikablinit kohotetaan soodalla. Kuohkeat ja hennosti happamat blinit tehdään perinteisesti yön yli muhineesta taikinajuuresta ja paistetaan runsaassa voissa rapeiksi. Nämä blinit sopivat suunnittelemattomaan blininälkään!

13.9.2013
Reseptin ainekset
2 dl
kermaviiliä
2 dl
olutta
2 dl
vehnäjauhoja
1 ½ dl
tattarijauhoja
½ tl
suolaa
½ tl
soodaa
2
kananmunaa
1 dl
sulatettua voita

Pikablinit – ohje:

  1. Yhdistä kermaviili ja olut.
  2. Sekoita vehnäjauhot, tattarijauhot, suola ja sooda keskenään ja lisää ne sitten nesteeseen.
  3. Lisää taikinaan kananmunat vatkaten sekä lopuksi sulatettu voi.
  4. Paista vohveliraudalla tai voissa lettupannulla.
  5. Nauti pikablinit heti rapeina ja lämpiminä smetanan, hienonnetun sipulin, suolakurkkujen, kylmäsavu- tai graavilohen, kalan mädin, sienisalaatin tai sillin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt