Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pihlajaposset – helppo mutta hienostunut suomalainen marjajälkkäri

4 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 4 h 0 min

Ranskalainen posset on taivaallinen kolmen raaka-aineen herkkujälkkäri. Nyt se pannaan uusiksi ja vaihdetaan sitruuna pihlajanmarjoihin. Voilà, tuloksena on hienostunut pihlajaposset!

28.9.2017
Reseptin ainekset
4 reilua annosta
3 dl
pihlajanmarjoja
½ dl
vettä
4 dl
vispikermaa
2 dl
sokeria
¼ tl
kanelia
Lisäksi
valkosuklaata
kanelia
appelsiinikuorisuikaleita

Pihlajaposset – ohje:

  1. Mittaa puhdistetut ja huuhdotut pihlajanmarjat ja vesi kattilaan, keitä 15 minuuttia. Siivilöi ja ota mehu talteen. Jäähdytä se huoneenlämpöiseksi.
  2. Keitä kattilassa kermaa ja sokeria viisi minuuttia. Ota kattila liedeltä ja sekoita kermaan 3/4 dl jäähtynyttä pihlajamarjamehua ja halutessasi kaneli. Jaa pihlajanmarjaposset tarjoiluastioihin ja hyydytä jääkaapissa neljä tuntia.
  3. Koristele pihlajanmarjaposset-annokset valkosuklaalla, kanelilla ja appelsiinikuorisuikaleilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt