Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pienet mustikkakakut

Tässä pikahelpotus kakunnälkään – nämä pienen pienet mustikkakakut valmistuvat annosvuoissa hetkessä. Lusikoi kuohkeaa kakkua ja pohjalta mehevää mustikkatäytettä!

30.9.2015
Reseptin ainekset
8 annosta
Mustikkatäyte
5 dl
mustikoita
1 dl
vettä
1 dl
sokeria
2 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
kanelia
Taikina
1 dl
sokeria
2 kpl
kananmunia
1 1/2 dl
kuohukermaa
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
tomusokeria (koristeluun)

Sekoita kulhossa mustikat, vesi, sokeri, sitruunamehu ja kaneli. Lusikoi seos annosvuokien pohjalle.

Valmista taikina. Sekoita kevyesti vatkaamalla sokeri, kananmunat ja kuohukermat. Sekoita jauhoihin leivinjauhe. Lisää jauhot mukaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

Lusikoi taikina annosvuokiin mustikoiden päälle. Jätä hieman kohoamisvaraa.

Nosta annosvuoat uunipellille ja paista kakkuja 175 asteessa 15-20 minuuttia. Ripottele valmiiden kakkujen päälle tomusokeria.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt