Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Peuran paahtopaisti & piparjuurikermaa

Superhelppo riistaruoka, joka ei vaadi tekijältään juuri taitoa tai aikaa.

4.2.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
peuran paahtopaistia
2 tl
suolaa
1 rkl
hunajaa
1 tl
kuivattua timjamia
½ tl
mustapippuria myllystä
1 rkl
raastettua piparjuurta
1 tl
valkosipulimurskaa
200 g
creme fraichea

suolaa paahtopaisti kauttaaltaan

mausta timjamilla, hunajalla ja mustapippurilla

kuumenna uuni 225 asteeseen

nosta paisti uuniin ja paahda kunnes sisälämpö on 54 astetta

anna paistin vetäytyä 10min ennen leikkaamista

leikkaa paisti ohuiksi siivuiksi ja tarjoa uunijuuresten ja piparjuurikerman kanssa

Piparjuurikerma:

yhdistä creme fraiche, raastettu piparjuuri ja valkosipuli keskenään

nosta kylmään ja anna maustua väh.15min

Käytä sisälämmön mittaamiseen tarkoitettua mittaria
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt