Maku

peuran paahtopaisti & Piparjuurikermaa

5
1

peuran paahtopaisti & Piparjuurikermaa

Super helppo riistaruoka joka ei tekijältään taitoa vaadi, eikä aikaakaan
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 700 gpeuran paahtopaistia
  • 2 tlsuolaa
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tlkuivattua timjamia
  • ½ tlmustapippuria myllystä
  • 1 rklraastettua piparjuurta
  • 1 tlvalkosipulimurskaa
  • 200 gcreme fraichea

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

suolaa paahtopaisti kauttaaltaan

mausta timjamilla, hunajalla ja mustapippurilla

kuumenna uuni 225 asteeseen

nosta paisti uuniin ja paahda kunnes sisälämpö on 54 astetta

anna paistin vetäytyä 10min ennen leikkaamista

leikkaa paisti ohuiksi siivuiksi ja tarjoa uunijuuresten ja piparjuurikerman kanssa

Piparjuurikerma:

yhdistä creme fraiche, raastettu piparjuuri ja valkosipuli keskenään

nosta kylmään ja anna maustua väh.15min

Vinkki!

Käytä sisälämmön mittaamiseen tarkoitettua mittaria
MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä