


Peuran paahtopaisti & piparjuurikermaa
Superhelppo riistaruoka, joka ei vaadi tekijältään juuri taitoa tai aikaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
peuran paahtopaistia
2 tl
suolaa
1 rkl
hunajaa
1 tl
kuivattua timjamia
½ tl
mustapippuria myllystä
1 rkl
raastettua piparjuurta
1 tl
valkosipulimurskaa
200 g
creme fraichea
suolaa paahtopaisti kauttaaltaan
mausta timjamilla, hunajalla ja mustapippurilla
kuumenna uuni 225 asteeseen
nosta paisti uuniin ja paahda kunnes sisälämpö on 54 astetta
anna paistin vetäytyä 10min ennen leikkaamista
leikkaa paisti ohuiksi siivuiksi ja tarjoa uunijuuresten ja piparjuurikerman kanssa
Piparjuurikerma:
yhdistä creme fraiche, raastettu piparjuuri ja valkosipuli keskenään
nosta kylmään ja anna maustua väh.15min
Käytä sisälämmön mittaamiseen tarkoitettua mittaria
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat