Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunasose-sienivuoka

1 h 15 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 45 min
25.11.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
1000 g
perunaa
5 dl
kevytmaitoa
1 tl
suolaa
2 tl
sokeria
1/2 rkl
oreganoa
2 rkl
voita
1 kpl
munaa
1 1/2 l
suppilovahveroita
1 kpl
purjoa
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
ruokaöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Pinnalle
50 g
mozzarellajuustoa (raasteena)

Kuori ja lohko perunat. Keitä ne kypsiksi (noin 20 minuuttia), valuta vesi pois ja survo soseeksi.

Lisää maito, suola, sokeri, oregano, voi ja muna. Sekoita kuohkeaksi.

Puhdista ja paloittele sienet. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Hienonna valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista sieniä, purjoviipaleita sekä valkosipulia, kunnes sienistä on haihtunut neste.

Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita sieniseos perunasoseen joukkoon. Lisää tarvittaessa hiukan maitoa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Levitä seos uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Ripottele peruna-sienivuoan ruoan pinnalle juustoraastetta ja jatka paistamista noin 15 minuuttia.

Tarjoa peruna-sienivuoka raastesalaatin ja puolukkasurvoksen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt