Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunapohja tekee pizzasta aitoa pikaruokaa – resepti jonka haluat printata jääkaapin oveen

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Ei vaivausta, ei kohotusta, ei kaulimista! Perunapohja, ohuen ohuista perunaviipaleista koottu pizzapohja, valmistuu sukkelasti, kun perhe jo odottaa pöydässä. Kokeile kerran, teet joka viikko!

20.9.2018
Reseptin ainekset
4–5 annosta
Perunapohja
3–4
perunaa
1/2 tl
suolaa
1/2 rkl
oliiviöljyä
2
luumua
1/2 pkt
sinihomejuustoa
2 dl
goudajuustoa (raastettuna)
1/2 tl
mustapippuria
1 pkt
ilmakuivattua kinkkua (80 g)
1/2 rku
rucolaa

Pizzapohja perunasta – ohje:

  1. Pese perunat hyvin tai kuori ne.
  2. Leikkaa perunat mandoliinilla tai veitsellä niin ohuiksi viipaleiksi kuin saat.
  3. Lado perunaviipaleet vieriviereen, hiukan limittäin uunipellille leivinpaperin päälle.
  4. Ripottele suolaa ja pirskottele öljyä päälle.
  5. Nosta 200-asteiseen uuniin 10 minuutiksi.
  6. Poista luumuista kivet ja leikkaa lohkoiksi. Paloittele sinihomejuusto.
  7. Levitä perunapohjalle juustoraaste, luumut ja sinihomejuusto. Rouhi pinnalle mustapippuria.
  8. Nosta pizza takaisin uuniin vielä 5–10 minuutiksi. Viimeistele pizza kinkkuviipaleilla ja rucolalla.

Vinkit!

  • Ohje kannattaa laittaa hyvään talteen, sillä perunasta tehty pizzapohja on todella monikäyttöinen. Sen voi täyttää millä tahansa täytteillä. Toimituksessa on ihastuttu erityisesti savusärjen, kesäsipulin ja goudajuuston yhdistelmään.
  • Kokeile myös perinteistä pizzapohjan ohjetta, jonka avulla teet rapean ja mehevän pizzan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt