Reseptin ainekset
1 pieni
kesäkurpitsa
4
Krakovan makkaraa
4
punaista chiliä
12 pientä
keitettyä uuden sadon perunaa
öljyä
suolaa
1. Huuhdo ja paloittele kesäkurpitsa. Paloittele makkarat.
2. Halkaise chilit pitkittäin puolikkaiksi. Poista valkoinen osa ja siemenet.
3. Pujottele varrastikkuihin vuorotellen perunaa, makkaraa, kesäkurpitsaa ja chiliä.
4. Valele kasvikset öljyllä ja grillaa vartaita noin 5 minuuttia käännellen. Mausta vartaat suolalla ja tarjoa heti.
Vinkki Keitä perunoita kerralla reilu satsi, niin niitä jää grillattavaksi. Chilien tulisuus lempeytyy jonkin verran grillissä ja luovuttaa mukavasti makua vieruskumppanilleen. Paloittele isokokoiset perunat ennen grillaamista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
