Maku

Persikkasemifreddo – samettisen pehmeä jälkiruoka

3 h 25 min
GL
0
0

Italialaisen jäädykkeen, semifreddon, makuraitoina on tuoreista persikoista tehtyä sosetta. Lopputulos muistuttaa maultaan vanhan ajan tiikerijäätelöä. Tarjoa semifreddo nimensä mukaisesti puolijäisenä.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6 annosta)

Persikkasose

  • 2–3 kypsää persikkaa
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 rklsitruunamehua

Jäädykeseos

  • 3munaa (M-koko)
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 2 dlvispikermaa
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 3 dlkreikkalaista jogurttia
  • 2–3 rklsitruunamehua
  • 1 tl(luomu)sitruunan kuorta raastettuna

Pinnalle

  • 2 rkltuoretta minttua silputtuna

Tee näin

3 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN3 h
MITÄ PIDIT?
0