


Perinteiset perunarieskat
55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min
Reseptin ainekset
4 annosta
6 kpl
perunaa (jauhoinen)
1 tl
merisuolaa
2 1/2 dl
ohrajauhoja
2 kpl
munaa
Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta perunat ja anna soseen jäähtyä.
Lisää joukkoon jauhot ja munat, sekoita hyvin. Kasta kädet jauhoihin ja taputtele 8 pientä tai 4 suurta rieskaa leivinpaperilla päällystetylle pellille. Pistä perunarieskojen pintaan haarukalla reikiä.
Paista 250 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunarieskojen pinta muuttuu tumman täplikkääksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat