Maku

Perinteiset perunarieskat

55 min
KA
LA
MA
0
0


 

Tulosta
Teksti Minna Talka
Kuvat Minna Talka

Ainekset (4 annosta)

  • 6 kplperunaa (jauhoinen)
  • 1 tlmerisuolaa
  • 2 1/2 dlohrajauhoja
  • 2 kplmunaa

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN45 min

Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta perunat ja anna soseen jäähtyä.

Lisää joukkoon jauhot ja munat, sekoita hyvin. Kasta kädet jauhoihin ja taputtele 8 pientä tai 4 suurta rieskaa leivinpaperilla päällystetylle pellille. Pistä perunarieskojen pintaan haarukalla reikiä.

Paista 250 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunarieskojen pinta muuttuu tumman täplikkääksi.

MITÄ PIDIT?
0