


Lohi uunissa
35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min
Lohi valmistuu uunissa ihanan meheväksi. Tässä reseptissä uunilohi kuorrutetaan sitruunaisella ranskankermalla. Tuloksena on todella herkullinen lohiruoka, joka ei kaipaa muuta kastiketta. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
lohifileetä
3 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 rkl
sitruunamehua
Lohi uunissa – ohje:
- Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle tilli. Sekoita ranskankerma, suola, pippuri ja sitruunamehu keskenään. Kaada seos lohen päälle.
- Kypsennä lohi 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Tarjoa perinteinen uunilohi keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
