Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohi uunissa

35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min

Lohi valmistuu uunissa ihanan meheväksi. Tässä reseptissä uunilohi kuorrutetaan sitruunaisella ranskankermalla. Tuloksena on todella herkullinen lohiruoka, joka ei kaipaa muuta kastiketta. Suosittelemme!

11.10.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
lohifileetä
3 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 rkl
sitruunamehua

Lohi uunissa – ohje:

  1. Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle tilli. Sekoita ranskankerma, suola, pippuri ja sitruunamehu keskenään. Kaada seos lohen päälle.
  2. Kypsennä lohi 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Tarjoa perinteinen uunilohi keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt