3,8(54)
Perinteinen uunilohi
Gluteeniton
Munaton
35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min
Perinteinen uunilohi kuorrutetaan sitruunaisella ranskankermalla. Tuloksena on todella herkullinen uunilohi, joka ei kaipaa muuta kastiketta. Suosittelemme!
Julkaistu 11.10.2012
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
600 glohifileetä
3 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)
150 granskankermaa (rasvaa 28 %)
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
2 rklsitruunamehua

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle tilli. Sekoita ranskankerma, suola, pippuri ja sitruunamehu keskenään. Kaada seos lohen päälle.

Kypsennä uunilohta 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Tarjoa perinteinen uunilohi keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

4 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.