Perinteinen uunilohi

35 min
3.9
3

Perinteinen uunilohi

GL
MU
3
3.9
Perinteinen uunilohi kuorrutetaan sitruunaisella ranskankermalla. Tuloksena on todella herkullinen uunilohi, joka ei kaipaa muuta kastiketta. Suosittelemme!
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 glohifileetä
  • 3 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)
  • 150 granskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 rklsitruunamehua

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN25 min

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle tilli. Sekoita ranskankerma, suola, pippuri ja sitruunamehu keskenään. Kaada seos lohen päälle.

Kypsennä uunilohta 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Tarjoa perinteinen uunilohi keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä