Maku

Perinteinen kinkkukiusaus

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Perinteinen kinkkukiusaus valmistetaan kuohukermaan ja kuorrutetaan juustolla herkulliseksi. Tällä ohjeella onnistut!
GL
MU
3.8
13
Julkaistu 13.4.2008


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 200 gsaunapalvikinkkua
  • 500 gperuna-sipulisekoitusta (pakaste)
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 dlkevytmaitoa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 100 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)
Ravintosisältö / 100g — 152 kcal
Tulosta

Perinteinen kinkkukiusaus – ohje:

  1. Leikkaa kinkku suikaleiksi.
  2. Levitä kinkkusuikaleet voideltuun uunivuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoituksen kanssa niin, että päällimmäiseksi tulee kerros peruna-sipulisekoitusta.
  3. Yhdistä keskenään kerma, maito ja mausteet. Kaada seos vuokaan. Ripottele kiusauksen pinnalle juustoraaste.
  4. Kypsennä kinkkukiusausta uunissa 200 asteessa 45–60 min.
  5. Tarjoa kinkkukiusaus raikkaan salaatin ja tuoreen leivän kanssa.

Vinkki!

Lisää halutessasi kasvissuikaleita kiusaukseen.

13 kommenttia