3,8(58)
Perinteinen kinkkukiusaus
Gluteeniton
Munaton
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h
Perinteinen kinkkukiusaus valmistetaan kuohukermaan ja kuorrutetaan juustolla herkulliseksi. Tällä ohjeella onnistut!
Julkaistu 13.4.2008
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
200 gsaunapalvikinkkua
500 gperuna-sipulisekoitusta (pakaste)
2 dlkuohukermaa
1 dlkevytmaitoa
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
100 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)

Perinteinen kinkkukiusaus – ohje:

  1. Leikkaa kinkku suikaleiksi.
  2. Levitä kinkkusuikaleet voideltuun uunivuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoituksen kanssa niin, että päällimmäiseksi tulee kerros peruna-sipulisekoitusta.
  3. Yhdistä keskenään kerma, maito ja mausteet. Kaada seos vuokaan. Ripottele kiusauksen pinnalle juustoraaste.
  4. Kypsennä kinkkukiusausta uunissa 200 asteessa 45–60 min.
  5. Tarjoa kinkkukiusaus raikkaan salaatin ja tuoreen leivän kanssa.

Vinkki!

Lisää halutessasi kasvissuikaleita kiusaukseen.

13 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.