Maku

Peppi-Pitkätossun spagettivuoka

1 h
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Peppi Pitkätossun spagettivuoka helppo ja herkullinen arkiruoka! Pikkuspagetti maistuu perheen pienimmille ja sulatejuusto tuo ruokaan ihanaa täyteläisyyttä. Kokeile sinäkin tätä Pepin voimavuokaa!
4.1
14
Julkaistu: 27.6.2005


Ainekset (8 annosta)

  • 1 rklruokaöljyä
  • 800 gsika-nautajauhelihaa
  • 70 gtomaattipyreetä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 kpllihaliemikuutiota
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 15 dlvettä
  • 350 gspagettia (pätkäspagetti)
  • 250 gsulatejuustoa (Valio Koskenlaskija)

Lisäksi

  • Koristeluun: kirsikkatomaatteja
Tulosta

Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.

Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia. Koristele kirsikkatomaateilla.

MITÄ PIDIT?
4.12
14 kommenttia