4,1(117)
Peppi Pitkätossun spagettivuoka
1 h
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Peppi Pitkätossun spagettivuoka helppo ja herkullinen arkiruoka! Pikkuspagetti maistuu perheen pienimmille ja sulatejuusto tuo ruokaan ihanaa täyteläisyyttä. Kokeile sinäkin tätä Pepin voimavuokaa!
27.6.2005
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 annosta
1 rklruokaöljyä
800 gsika-nautajauhelihaa
70 gtomaattipyreetä
1 tlsuolaa
1 kpllihaliemikuutiota
1/2 tlmustapippuria
15 dlvettä
350 gspagettia (pätkäspagetti)
250 gsulatejuustoa (Valio Koskenlaskija)
Lisäksi
Koristeluun: kirsikkatomaatteja

Peppi Pitkätossun spagettivuoka – ohje:

  1. Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.
  2. Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia. Koristele kirsikkatomaateilla.
14 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.