Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Peppi Pitkätossun spagettivuoka

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Peppi Pitkätossun spagettivuoka helppo ja herkullinen arkiruoka! Pikkuspagetti maistuu perheen pienimmille ja sulatejuusto tuo ruokaan ihanaa täyteläisyyttä. Kokeile sinäkin tätä Pepin voimavuokaa!

27.6.2005
Reseptin ainekset
8 annosta
1 rkl
ruokaöljyä
800 g
sika-nautajauhelihaa
70 g
tomaattipyreetä
1 tl
suolaa
1 kpl
lihaliemikuutiota
1/2 tl
mustapippuria
15 dl
vettä
350 g
spagettia (pätkäspagetti)
250 g
sulatejuustoa (Valio Koskenlaskija)
Lisäksi
Koristeluun: kirsikkatomaatteja

Peppi Pitkätossun spagettivuoka – ohje:

  1. Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.
  2. Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia. Koristele kirsikkatomaateilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt