Hyödynnä tomaattipastan tähteet! Annin uunissa -bloggaajan arkibravuuri on helppo penne frittata – nappaa resepti
35 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
30 minAnni Paakkunaisen perheen arkiruokasuosikki on penne frittata. Annin uunissa -bloggaajan penne frittatan pohjana toimii edeltävänä päivänä tehty tomaattipasta. Joinakin päivinä frittataan uppoavat myös lohipasta ja bolognese.
KA
0
Kuvat
Julkaistu 7.10.2021

Hyödynnä tomaattipastan tähteet! Annin uunissa -bloggaajan arkibravuuri on helppo penne frittata – nappaa resepti
Reseptin ainekset (2–4 annosta)
- 1–2 rkl oliiviöljyä
- noin 600 g eilistä tomaattipastaa (linkki reseptiin alempana)
- 6munaa
- 1 dlruokakermaa
- 1–2 tl suolaa
- mustapippuria
- 1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
Viimeistelyyn
- basilikaa (hienonnettuna)
- parmesaanijuustoa
Penne frittata valmistuu näin:
- Valele valurautapannu oliiviöljyllä. Lisää eilinen pasta pannulle. Katso Annin taivaallisen tomaattipastan resepti täältä.
- Mittaa kaikki loput aineet kulhoon. Riko munien rakenne ja sekoita niin, että kaikki aineet sekoittuvat keskenään.
- Kaada seos pastan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Viimeistele basilikalla ja parmesaanilla. Leikkaa frittata paloiksi ja tarjoile salaatin kanssa.
Vinkki!
Voit paistaa frittatan myös omeletin tapaan pannulla liedellä. Käytä silloin kantta tai foliota, jotta munamassa hyytyy.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
Kurpitsa-fetafrittata

Chorizo-pinaattifrittata
Maku

Lehtikaalifrittata
Maku

Astetta parempi munakas! Hanna Gullichsenin luottolounas on omeletti ruskistetulla voilla – pikkelöidyt kasvikset tuovat purutuntumaa
Maku

Onnistu ilman turhia kikkailuja! Ammattilainen paljastaa 4 vinkkiä, joilla valmistat elämäsi parhaan munakkaan

Munakkaan uusi muoto! Mehevä munakaspiiras on täydellinen tarjottava aamiaiselle tai brunssille
Kotivinkki

Suppilovahvero-perunamunakas – edellispäivän ylijääneet perunat saavat uuden elämän herkullisessa munakkaassa
Maku

Haussa nopeasti valmistuva arkiruoka? Nämä 10 munakasta täyttävät vatsan pikapikaa