Maku

Peltikiusaus lohesta – paljon paahtunutta paistopintaa, rutkasti enemmän makua

1 h
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Peltikiusaus lohesta valmistuu niin helposti, että suorastaan naurattaa. Käytä huoletta valmiita pakasteperunasuikaleita ja maukasta kylmäsavulohta ja levitä kaikki pellille paistumaan. Peltikiusauksen paras osa on vastustamattomaksi paahtunut paistopinta, jota tästä riittää tarpeeksi kaikille. Tässä on syksyn hitti!
GL
MU
4
0
Julkaistu: 18.10.2018


Reseptin ainekset (4 annosta)

Peltikiusaus lohesta

  • 1sipuli
  • 1 dltilliä (hienonnettuna)
  • 100 gfenkolia
  • 2 tl(luomu)sitruunan kuorta (raastettuna)
  • 1 psperunasuikaleita (1 kg, pakaste)
  • 1 pktkylmäsavulohta (300 g, viipaleina)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 3 dlruokakermaa
Tulosta

Peltikiusaus lohesta valmistuu helposti:

  1. Hienonna sipuli ja tilli. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori.
  2. Kaada puolet perunasuikaleista leivinpaperin päälle uunipannulle. Levitä perunoiden päälle sipulit, fenkoli, lohi, tilli ja sitruunankuori. Ripottele päälle suolaa ja pippuria.
  3. Levitä loput perunat pellille ja kaada kerma tasaisesti päälle.
  4. Paista 225 asteessa noin 45 minuuttia.
Kommentoi »