Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Slaavi-slaw

Pelmenisalaatti syntyy vaivatta pakastealtaan valmispelmeneistä – tästä salaatista ei jää nälkä!

30 min

Pelmenisalaatti sisältää reilun määrän rapeita kasviksia. Lisää keitetyt pelmenit piparjuurella maustettuun kaalisalaattiin, niin saat hetkessä ruokaisan arkisalaatin. Valitse pelmenit liha- tai kasvistäytteellä makusi mukaan.

20.10.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (400 g)
pelmenejä (pakaste)
600 g
valkokaalia
2
porkkanaa
2
hapan- tai suolakurkkua
1
omena
1 ps (150 g)
retiisejä
1 dl
kuivattuja karpaloita
1 rku
tilliä
½ dl
oliiviöljyä
1 prk (150 g)
ranskankermaa
2 rkl
raastettua piparjuurta
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
¼ tl
mustapippuria

Pelmenisalaatti – ohje:

  1. Keitä pelmenit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Suikaloi kaali. Kuori ja raasta porkkanat. Viipaloi kurkut. Suikaloi omena ja leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi.
  3. Sekoita kasvikset ja karpalot isossa tarjoiluastiassa. Hiero ainekset sekaisin käsin niin että kaalit pehmenevät hieman.
  4. Laita tilli ja öljy sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta. Kaada sose kasvisten joukkoon ja lisää ranskankerma, piparjuuri, suola, sokeri ja pippuri. Sekoita pelmenit kastikkeeseen.
  5. Lisää pelmenit salaattiin. Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt