Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekoniset lihapullat

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Iki-ihanat lihapullat ovat buffetpöydän vakioherkku. Pekoni ja valkosipuli antavat meheville pullille hyvän maun.

3.6.2016
Reseptin ainekset
50 kpl
1/2 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
170 g
pekonia
800 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
2 tl
dijoninsinappia
1 tl
suolaa
1/2 tl
chilihiutaleita
1/2 tl
mustapippuria

Pekoni-lihapullat – ohje:

  1. Silppua kuoritut sipulit mahdollisimman hienoksi. Suikaloi pekoni.
  2. Paahda pekoni pannulla rapeaksi. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Hienonna pekonia jäähtyneenä tarvittaessa lisää.
  3. Sekoita jauheliha, jäähtynyt pekoni-sipuliseos ja mausteet kulhossa. Vaivaa ainekset käsin tasaiseksi massaksi. Pyörittele massa kostutetuin käsin pienehköiksi pulliksi.
  4. Nosta lihapyörykät leivinpaperin päälle pellille.
  5. Paista pekonisia lihapullia 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt