


Helposti hyvää
Pekoni uunissa tehtynä valmistuu kuin itsestään: superrapeaa eikä ollenkaan käryä!
25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min
Pekoni paistuu uunissa helposti ilman käryä. Laita pekonisiivut lämpenevään uuniin ja lopputulos on ihan yhtä rapea kuin pannullakin!
Reseptin ainekset
4 annosta
1
pkt (pekonia)
Pekoni uunissa – ohje:
- Levitä pekoniviipaleet vierekkäin leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Laita pelti kylmään uuniin ja säädä uuni lämpenemään 225-asteiseksi. Paista pekoneita uunissa noin 15–20 minuuttia eli kunnes ne ovat rapeita.
Vinkki!
Pekonin voi paistaa uunissa myös ritilällä ekstrarapean lopputuloksen saamiseksi. Laita silloin ritilän alle pelti, joka kerää pekonista irtoavan rasvan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat