Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekoni-tomaattileipäset

3.11.2010
Reseptin ainekset
1
pieni patonki
3
tomaattia
1
valkosipulinkynsi
2
kevätsipulia
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
5 siivua
pekonia

1. Leikkaa patonki siivuiksi ja levitä siivut uunipellille. Paahda leipiä grillivastuksilla, kunnes ne ovat kullanruskeita.

2. Kuutioi tomaatit. Hienonna valkosipuli ja kevätsipulit. Suikaloi basilika. Sekoita tomaattikuutioihin sipulit ja basilika. Mausta seos oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

3. Hienonna pekoni ja paista se pannulla rapeaksi. Sekoita pekoni tomaattiseokseen.

4. Lusikoi tomaatti-pekoniseosta leipäpalojen päälle. Paista leipiä uunin keskiritilätasolla 200 asteessa 7–10 minuutia tai kunnes tomaatti alkaa pehmetä.  

Savuinen pekoni sopii hyvin yhteen vihannesten kanssa. Nämä leivät valmistuvat nopeasti isollekin porukalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt