Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekaanipähkinäpiirakka (Pecan pie)

2 h 50 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 2 h 0 min
15.12.2010
Reseptin ainekset
10 annosta
3 dl
vehnäjauhoja
150 g
voita
1/2 dl
vettä
Täyte
50 g
voita
1 dl
muscovadosokeria
2 1/2 dl
vaahterasiirappia
1 rkl
rommia
1 tl
kanelia
3 kpl
munaa
200 g
pekaanipähkinöitä
Tarjoiluun
10 dl
vaniljajäätelöä
  1. Mittaa jauhot ja voi kulhoon. Nypi seos murusiksi. Lisää vettä vähitellen, kunnes taikinasta muotoutuu pallo.
  2. Vaivaa taikinaa hetki, jauhota pallo kevyesti, kääri kelmuun ja nosta jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
  3. Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja nosta vuokaan (Ø 26 cm). Esipaista pohjaa 175 asteessa 10 minuuttia.
  4. Sulata voi ja sokeri pannulla miedolla lämmöllä. Kaada joukkoon siirappi, rommi ja kaneli. Anna kiehua hetki. Ota pannu pois levyltä ja kaada seos kulhoon.
  5. Sekoita munat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon. Lisää pähkinät ja sekoita. Kaada täyte piirakkapohjan päälle. Paista uunissa 175 asteessa 25–30 minuuttia.
  6. Jäähdytä pekaanipähkinäpiirakkaa pari tuntia. Tarjoa pekaanipähkinäpiirakkaa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt