


Pehmeät pistaasi-valkosuklaaruudut
Huuhtele kuoritut pistaasit siivilässä juoksevan veden alla suolan poistamiseksi. Kumoa pistaasit talouspaperin päälle ja hiero talouspaperilla kuiviksi. Paloittele kuivahtaneet pistaasit karkeaksi rouheeksi.
Mittaa kerma ja voi pinnoitettuun kattilaan. Kiehauta ja siirrä kattila sivuun. Paloittele joukkoon valkosuklaa ja sekoittele, kunnes suklaa sulaa. Nosta kattilaa tarvittaessa hetkeksi takaisin lämpimälle liedelle.
Sekoita suklaaseokseen tuorejuusto, likööri sekä pistaasirouhe. Kumoa seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 15×15 cm) ja siirrä jääkaappiin kovettumaan.
Ripottele suklaalevyn pintaan tomusokeria ja leikkaa levy 2×2 cm paloiksi. Voit myös pyöritellä suklaamassan palloiksi, joiden pintaan siivilöit tomusokeria.