


Pasta-papusalaatti
2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
2 dl
pastaa (penne)
200 g
vihreitä papuja
250 g
valkoisia papuja suolaliemessä
2 kpl
tomaattia
1 kpl
punasipulia
Salaatinkastike
1 dl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
sitruunapippuria (suolaton)
1/2 rkl
sokeria
1 dl
lehtipersiljaa
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja huuhtele kylmällä vedellä. Kiehauta vihreät pavut suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä. Valuta valkoiset pavut. Halkaise tomaatit, poista kannat sekä siemenet ja suikaloi. Kuori, halkaise ja suikaloi punasipuli. Yhdistä ainekset.
Sekoita öljykastike ja kaada salaatille. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun asti. Tarkista vielä pasta-papusalaatin maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Sekoita joukkoon persiljasilppu. Tarjoa pasta-papusalaatti marinoidun kielen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat