Maku

Parsakeitto ja katkaraputoast

30 min
MU
5
1


 

Tulosta
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (6 annosta)

  • 400 gparsaa (valkoinen)
  • 3 kplsalottisipulia
  • 1 kplperunaa (Rosamunda)
  • 4 dlkanalientä
  • 3 dlkuivaa valkoviiniä
  • 1 1/2 dlkuohukermaa
  • 1 dlkevytmaitoa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlsitruunamehua
  • 1/2 tlvalkopippuria
  • 1 rklhunajaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklvoita

Katkaraputoast

  • 60 gkatkarapuja (pakaste)
  • 4 kplkirsikkatomaattia
  • 1/2 kplpunasipulia (hienonnettuna)
  • 2 rklruohosipulia
  • 4 kplpaahtoleipäviipaletta
  • 1 rklvoita
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlsitruunamehua
  • 1/2 tlvalkopippuria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min
MITÄ PIDIT?
5