Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsakeitto ja katkaraputoast

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
21.10.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
parsaa (valkoinen)
3 kpl
salottisipulia
1 kpl
perunaa (Rosamunda)
4 dl
kanalientä
3 dl
kuivaa valkoviiniä
1 1/2 dl
kuohukermaa
1 dl
kevytmaitoa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sitruunamehua
1/2 tl
valkopippuria
1 rkl
hunajaa
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
voita
Katkaraputoast
60 g
katkarapuja (pakaste)
4 kpl
kirsikkatomaattia
1/2 kpl
punasipulia (hienonnettuna)
2 rkl
ruohosipulia
4 kpl
paahtoleipäviipaletta
1 rkl
voita
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sitruunamehua
1/2 tl
valkopippuria

Valmista ensin keitto. Kuori ja paloittele kaikki vihannekset. Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää pilkotut vihannekset ja kuullota niitä hetken ajan. Lisää kanaliemi ja valkoviini ja keitä, kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä. Soseuta keitto tehosekoittimessa ja siivilöi takaisin kattilaan, lisää kerma ja maito. Kuumenna keitto ja mausta suolalla, pippurilla, hunajalla ja sitruunanmehulla. Pidä lämpimänä. Leikkaa paahtoleipä pieniksi neliöiksi ja paista ne voissa kullanruskeiksi. Leikkaa tomaatti lohkoiksi, sekoita sipulit, tomaatti ja katkaravut ja mausta suolalla, sitruunanmehulla ja pippurilla. Kokoa salaatti leipien päälle ja laita keittolautasen keskelle. Annostele keitto leivän ympärille.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt