Parsakaali-tomaatti-fetapasta

15 min
4
2

Parsakaali-tomaatti-fetapasta

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • täysjyväpastaa
  • 4 dlparsakaalia
  • 1 kplsipuli
  • 2 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • öljyä paistamiseen
  • 0,5 tlsitruunamehua
  • mustapippuria myllystä
  • 0,5 tlchilihiiutaleita
  • 7-8 kplaurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 rklauringonkukansiemeniä
  • 2 dllaadukasta fetaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Keitä pasta al denteksi suolavedessä.

Silppua ja pese parsakaali ja sipulit. 

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. 

Lisää öljy. 

Lisää sipulit ja parsakaali pannulle. 

Mausta sitruunamehulla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla. 

Varo että sipulit eivät ruskistu, paista kunnes ne ovat pehmenneet. 

Valuta valmis pasta, kaada pannulta sipulit ja parsakaali öljyn kera pastakattilaan. 

Silppua tomaatit ja murenna feta.

Lisää ne kattilaan. 

Lisää siemenet ja sekoita. 

Mausta lisää jos tarve. 

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä