


Parsakaali-tomaatti-fetapasta
15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
täysjyväpastaa
4 dl
parsakaalia
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
öljyä paistamiseen
0,5 tl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
0,5 tl
chilihiiutaleita
7-8
aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl
auringonkukansiemeniä
2 dl
laadukasta fetaa
Keitä pasta al denteksi suolavedessä.
Silppua ja pese parsakaali ja sipulit.
Lämmitä paistinpannu keskilämmölle.
Lisää öljy.
Lisää sipulit ja parsakaali pannulle.
Mausta sitruunamehulla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla.
Varo että sipulit eivät ruskistu, paista kunnes ne ovat pehmenneet.
Valuta valmis pasta, kaada pannulta sipulit ja parsakaali öljyn kera pastakattilaan.
Silppua tomaatit ja murenna feta.
Lisää ne kattilaan.
Lisää siemenet ja sekoita.
Mausta lisää jos tarve.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat