Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsaa, pastaa ja ihana sitruunainen jogurttikastike – keväinen parsa-pastavuoka on vartissa valmis uuniin

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kääräise tuorelasagnelevyjen sisään parsaa ja kuorruta cannellonit turkkilaisella jogurtilla, parmesaanilla ja rouskuvilla pinjansiemenillä. Parsa-pastavuoka on uusi keväinen suosikki!

4.5.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
vihreää parsaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
6
tuorelasagnelevyä (250 g)
Kastike
4 dl
turkkilaista jogurttia (10%)
2 dl
parmesaani- tai pecorinoraastetta
1 tl
sitruunan kuorta raastettuna
1 rkl
sitruunanmehua
1 rkl
hunajaa
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Pinnalle
1 rkl
oliiviöljyä
½ dl
pinjansiemeniä
basilikaa

Parsa-pastavuoka valmistuu näin:

  1. Leikkaa parsoista puumaiset kannat pois ja kuori parsat tarvittaessa. Ripottele parsoille suolaa ja pippuria.
  2. Voitele uunivuoka. Jaa parsat kuuteen nippuun ja kiedo ne lasagne­levyjen sisään. Nosta rullat vuokaan.
  3. Sekoita jogurtti, parmesaani ja sitruunan kuori ja mehu, hunaja ja mausteet.
  4. Kaada kastike rullien päälle. Sekoita oliiviöljy ja pinjansiemenet ja ripottele seos vuoan pinnalle. Paista 225 asteessa 30 minuuttia. Viimeistele parsa-pastavuoka basilikalla.

Vinkki!

Kokeile parsan tilalla varsiparsakaalia, eli broccolinia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt