Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsa-parmesaanitäytteiset tuulihatut

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Suolaisten tuulihattujen parsatäytteessä maistuvat myös parmesaani, pinjansiemenet ja tuoreet yrtit.

16.8.2017
Reseptin ainekset
12 kpl
2 dl
vettä
75 g
voita
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
3 kpl
munaa (M-koko)
Täyte
250 g
vihreää parsaa
1 dl
parmesaaniraastetta
1/2 dl
pinjansiemeniä
basilikaa (1 ruukku)
persiljaa (1/2 ruukkua)
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
sokeria
1/3 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
  1. Keitä voita kattilassa noin 5 minuuttia, kunnes se ruskistuu. Lisää vesi ja kiehauta.
  2. Lisää kaikki jauhot kerralla ja sekoita voimakkaasti puuhaarukalla, jotta jauhot sekoittuvat tasaisesti.
  3. Jatka kuumennusta, kunnes seos irtoaa kattilan reunoilta palloksi.
  4. Anna taikinan jäähtyä haaleaksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti sähkövatkaimella vatkaten. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  5. Pursota taikinasta halutun kokoisia palloja leivinpaperin päälle pellille. Voit myös annostella taikinan kahdella lusikalla pieniksi nokareiksi.
  6. Paista tuulihattuja 25–35 minuuttia tuulihattujen koosta riippuen. Älä avaa uuninluukkua paiston aikana, jotta leivonnaiset eivät laske.
  7. Jäähdytä ja halkaise tuulihatut.
  8. Keitä ja soseuta parsa. Lisää muut täytteen ainekset.
  9. Pursota tai lusikoi täyte väliin juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt