Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsa-kinkkukääröt

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Kevät ja parsa kuuluvat yhteen! Kääräise parsanvarret juustoiseen kinkkupakettiin ja tarjoa raikkaan appelsiinivinegretin kanssa. Täydellinen kevätlounas on valmis.

8.4.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
500 g
parsaa (vihreää)
80 g
ilmakuivattua kinkkua
100 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (gruyére)
1/4 tl
mustapippuria
2 rkl
oliiviöljyä
Appelsiinivinegretti
1/2 dl
appelsiinitäysmehua (vastapuristettua)
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
tuoretta timjamia (silputtuna)
1/4 tl
suolaa
Tarjoiluun
4 kpl
maalaisleipäviipaletta (paahdettuna)

Poista parsoista kuivat kannat ja kuori parsat ohuelti.

Kiedo yksi kinkkuviipale 2–3 parsan ympärille niin, että saat tiiviin nipun. Nosta niput uunivuokaan.

Ripottele parsoille juustoraastetta ja mausta pippurilla. Pirskottele päälle öljyä.

Paista 225-asteisessa uunissa kauniin värisiksi, 15–20 minuuttia. Varo ylikypsentämistä parsoja liian pehmeiksi.

Sekoita kulhossa vinegretin ainekset. Pirskottele kastiketta parsojen päälle.

Tarjoa parsat rapeiksi paahdettujen leipäviipaleiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt