Maku

Parmesaanikeksit

30 min
4.67
1

Juustoiset parmesaanikeksit valmistuvat superhelposti. Parmesaanikeksit ovat juhlien herkullinen suolapala tai salaattien tai keittojen rapea päällinen.
Tulosta
Teksti Kati Pohja, Emilia Kolari
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (20 annosta)

  • 100 gparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 1 rklvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 75 gvoita
  • 1 kplmunaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min

Sekoita juustoraasteen (3 dl) joukkoon kuivat aineet. Lisää huoneenlämpöinen voi ja muna. Sekoita tasaiseksi.

Nosta teelusikalla leivinpaperoidulle pellille pieniä kekoja. Jätä väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistuessaan.

Paista parmesaanikeksejä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
4.67