


Parmesaanikeksit
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Juustoiset parmesaanikeksit valmistuvat superhelposti. Parmesaanikeksit ovat juhlien herkullinen suolapala tai salaattien tai keittojen rapea päällinen.
Reseptin ainekset
20 annosta
100 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
1 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
75 g
voita
1 kpl
munaa
Sekoita juustoraasteen (3 dl) joukkoon kuivat aineet. Lisää huoneenlämpöinen voi ja muna. Sekoita tasaiseksi.
Nosta teelusikalla leivinpaperoidulle pellille pieniä kekoja. Jätä väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistuessaan.
Paista parmesaanikeksejä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
