Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parmankinkkua ja tagliatellea

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min
30.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
1 rkl
oliiviöljyä
400 g
tomaattimurskaa
2 kpl
lehtiselleriä (kuutioituna)
2 kpl
porkkanaa (kuutioituna)
1 kpl
sipulia (silputtuna)
1/2 tl
sokeria
1 dl
vettä
1 kpl
laakerinlehteä
1 tl
merisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
400 g
pastaa (tagliatelle)
Päälle
80 g
parmankinkkua
2 rkl
oliiviöljyä
50 g
tuoretta timjamia
1/2 tl
mustapippuria
Tarjoiluun
4 rkl
parmesaanijuustoa (raastettuna)

Kuumenna öljy ja tomaattimurska isossa kattilassa. Lisää kuutioidut kasvikset ja sokeri. Lisää vettä sen verran, että ainekset peittyvät. Lisää laakerinlehti ja mausteet ja keitä hiljalleen noin 40 minuuttia. Pane kinkkuviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja pirskota niille öljyä. Mausta timjamin oksilla ja pippurilla. Grillaa kinkkusiivuja grillivastuksen alla 5–10 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita ja tummia. Varo, etteivät ne pala. Nosta kinkkusuikaleet uunista. Anna niiden jäähtyä hetki ja leikkaa ne saksilla tai murskaa sormin paloiksi. Jätä ne odottamaan. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä paketin ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita sen joukkoon tomaattikastike. Annostele pasta lautasille. Ripottele pinnalle kinkkupaloja ja juustoraastetta. Tarjoa heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt